top of page
Hovedbilde Kymco.jpg
Kymco logo.png

2024 modeller

i-One EV.png

I-One EV

Kraftig og stillegående i-One er utstyrt med en morsom og kraftig motor med 4,2kW toppeffekt (3,6 kW nominell effekt), som gir en topphastighet på 45 km/t. To forskjellige kjøremoduser, Standard og Eco, er skreddersydd for ulike forhold og individuelle preferanser. Standardmodus er utviklet med tanke på vanlig veibruk og gir deg den høyeste effekten for kraftfull kjøring. På den andre siden har du ECO-modus som er ideell for lengre turer, som reduserer batteriforbruket og gir deg ekstra kjørelengde. Du kan glede deg over en imponerende rekkevidde på opptil 50 km* med i-One, og det beste av alt er at du kan enkelt bytte mellom modusene mens du er på veien.

Uttakbart batteri og optimal lading

i-One er utstyrt med et bærbart 50.82V/34.3 Ah Ionex batteri, som kan gi opptil 50 km rekkevidde og har ladetid på 7-8 timer avhengig av temperatur, kjørestil, batteristatus ol. 

Hvis du har en parkeringsplass eller garasje med tilgang til strøm, er det enkelt å lade elscooteren hjemme. Bare plugg den rett i stikkontakten, og du er good to go! Spar tid og nyt bekvemmeligheten ved å lade hjemme. Vær obs på at stikkontakten du lader fra, må være godkjent av elektriker. Når det ikke er mulig å lade scooteren ved å koble lader til en stikkontakt, kan du enkelt ta med deg batteriene og lade dem i dockingstasjon**. Slik kan du lade batteriene på et praktisk sted som passer deg best.

Agility Carry EV.png

Agility Carry EV

Kymcos Agility Carry EV er det ideelle valget for bud- og varetransporttjenester. Med sin pålitelige og optimalt plasserte motor med 2kW toppeffekt (1 kW nominell effekt) i bakhjulet, og en imponerende rekkevidde på inntil 50 km, er denne elektriske scooteren et uunnværlig verktøy. Smidig og enkel å manøvrere, Agility Carry kan tilpasses ulike behov og gi deg en langvarige og komfortable kjøreopplevelser, enten det er i travle bygater eller i utkantsområder. Enten du trenger å levere varer til kunder eller utføre budtjenester, er scooteren designet for å møte dine profesjonelle behov. 

Ikke bare muliggjør den effektiv og pålitelig transport av varer, men den bidrar også til lavere driftskostnader for bedrifter som ønsker å være en del av det grønne skiftet. Ved å velge Agility Carry EV kan bedrifter redusere sine karbonutslipp og være med på å bevare miljøet, samtidig som de opprettholder en høy grad av pålitelighet og effektivitet i sin leveringstjeneste.

 

Optimal lasteevne

Designet for bud- og varetransporttjenester, er den utstyrt med en bagasjebærer bak (kapasitet 20 kg), som gir en total lastekapasitet på 45 kg. Med en forsterket ramme gir den også god vektfordeling og utmerket stabilitet.

bottom of page