top of page

ELSYKKEL UTLEIE

Leie av elsykkel Bryne – Jæren regionen

Nå kan du leie elsykkel både hos oss og våre samarbeidspartnere. Med en elsykkel kan du oppleve hele regionen fra Stavanger til Egersund.

Motor Centeret har nå startet med utleie av elsykler. Vi har til sammen 30 elsykler som kan leies enkeltvis eller til større grupper. Utleie av elsykkel er et samarbeid mellom hoteller/ turistnæringen på Jæren og oss.

Vi har elsykler til leie fra en dag til flere dager. Syklene er utstyrt med lås, kartbrett, sidevesker og hjelm. Bestilling av utleiesykkel og mer informasjon får du hos Travel & Event.

Leie elsykkel.jpg
jærruta_sort.png

Opplev Jæren på elsykkel

Lei en elsykkel og opplev vakre Jæren! Jærruta er en sykkeltur for heile familien, og går på en blanding av sykkelsti og lite trafikkerte veier. Ruta går fra Sola til Eigersund gjennom kommunene Klepp, Time og Hå. Det er lagt opp til fire etapper med tre overnattinger. Mer info om Jærruta finner du her: http://www.jaerruta.no/

Hos våre samarbeidspartnere kan dere blant annet bestille elsykkel-tur med lunsj, middag og overnatting. Sjekk ut dere sider for mere info.

travelevent.png
bryne kro.jpg
grand-hotell-egersund-logo.png
Boretunet.PNG
elsykkel utleie bryne.jpg

Booking av elsykkel:

travelevent_hvit.png
bottom of page