top of page

ELSYKKEL

ECORIDE elsykkel

Ecoride logo_sort.PNG

Motor Centeret er forhandler av velkjente Ecoride elsykkel. Svenske Ecoride har vært på markedet i flere år og produserer elsykler med smarte løsninger og kvalitetskomponenter tilpasset vårt nordiske klima og værforhold.

Firmaavtale på elsykler

Vi tilbyr bedrifter, kommuner og organisasjoner samt deres ansatte fordelaktige priser på våre elsykler. Vi har de fleste modeller på lager. Vi tilbyr også firma å låne sykkel for en periode slik at de ansatte kan få prøvd de. Spør oss også om Serviceavtale!

AXS H8 FR.PNG

EcoRide

Ambassadør AXS H8

Komfortabel og brukervennlig 8-girs elsykkel med forhjulsmotor og lavt innsteg. 16Ah batteri.

AXS H9 REAR.PNG

EcoRide

Ambassadør AXS H9

Pålitelig 9-girs elsykkel med lavt innsteg og dempet forgaffel. Bakhjulsmotor, fargedisplay og batteri på 16Ah. Sterke skivebremser både foran og bak. 

AXS M8.PNG

EcoRide

Ambassadør M8 E5

Velbalansert 8-girs høykvalitets elsykkel med midtstilt Shimano Steps E5000 motor. Batteri på 11,6 Ah gir en stille og behagelig sykkelopplevelse. Fotbremse bak og skivebremse foran.

AXS M8 E6.PNG

EcoRide

Ambassadør M8 E6

Premium-elsykkel med 8 gir og eksklusivt drivsystem. Shimano STEPS E6100 som med sterk midtplassert motor på hele 50Nm, fast montert display og kraftfullt batteri gir en stille, sterk og behagelig sykling. Fotbremse bak og skivebremse foran, og kvalitetskomponenter på alle steder.

FLEXER 1.PNG

EcoRide

Flexer AXS FOLD H-3

Sammenleggbar elsykkel med 3 gir, 20'' hjul, lavt innsteg, fotbremse bak, hydraulisk skivebremse foran og Ecoride Drive System navmotor foran med et batteri på 16 Ah. AVS-plattformer foran og bak som gjør det lett å ta med seg last.

FLEXER 2.PNG

EcoRide

Flexer HS FOLD H-9

Sammenleggbar elsykkel med 9 gir, 20'' hjul, lavt innsteg, fotbremse bak, hydraulisk skivebremse foran og Ecoride Drive System navmotor foran med et batteri på 16 Ah. AVS-plattformer foran og bak som gjør det lett å ta med seg last.

FLEXER 3.PNG

EcoRide

Flexer HS FOLD M-9

Eksklusiv sammenleggbar elsykkel med 9 gir og Shimano STEPS E5000 midtstilt motor, 20'' hjul, fastmontert display og batteri på 11,6Ah som gir en stille og behagelig sykkelopplevelse.

LOADER.png

EcoRide

Loader AXS M-5

En stabil og velutrustet lastesykkel som fungerer perfekt til å sykle barn til barnehage eller å ta en avslappende tur til stranden. Utstyrt med sterk midtstilt motor fra Bafang med Ecoride Drive System og et ekstra stort batteri på 17,4Ah med Panasonic-celler. 

Kontakt vår salgsavd:

918 63 516

bottom of page